Spring naar hoofdinhoud

Barchem

notitie

Om op tijd op Herstart Barchem te zijn kun je het beste niet met het deelnemersbusje naar het wisselpunt ervoor (WP16) gaan. We raden je aan om ervoor te zorgen dat je loper van etappe 16 wisselt met de fietser (de fietser loopt dan etappe 17 tot aan Barchem).

notitie

Voor wisselpunt 17 (Herstart Barchem) moet je het busje buiten Barchem parkeren. Dus zorg dat je minstens 10 minuten voordat de loper start, vertrekt vanaf de herstarts. Anders ben je te laat op het volgende wisselpunt. Voor meer info zie de plattegrond hieronder.

Plattegrond herstart Barchem

plattegrond

Voorzieningen

De herstart in Barchem is vanaf 08:00 geopend, en de volgende voorzieningen zijn aanwezig.

Eten en drinken

In Barchem is er vanaf 10:00 de mogelijkheid om wat te eten en te drinken in Dorpshuis ’t Onderschoer of op het plein aan de Kerklaan.

WC's

Er zijn buiten op het startterrein toiletten voorzien. Voor de locatie, zie de plattegrond hier boven. Daarnaast zijn er in Dorpshuis ’t Onderschoer ook een aantal toiletten aanwezig.

Douchen en omkleden

Douchen kan in Dorpshuis ’t Onderschoer. Deze bevind zich naast de EHBO.

“De Batavierenrace is een ontzettend mooi evenement! We zijn heel blij dat we dit jaar de deelnemers weer mogen verwelkomen!” - Henry, beheerder van Dorpshuis ‘t Onderschoer

Delorean auto

Ter ere van het lustrum is er een delorean auto fotobooth op de herstart in Barchem. Vergeet vooral niet na je etappe even een overwinningsfoto te maken en ons te taggen! Wie weet zie je jezelf dan terug komen op onze Instagram ;)

Pendelbussen Barchem – Enschede

Van 10:45 tot de herstart van startgroep 7 rijden er pendelbussen tussen Barchem en Enschede (Universiteit Twente). Hiervoor zijn busbonnen nodig.