Spring naar hoofdinhoud

Topicus

Batavierenrace + Topicus = Impact on Society!

banner Topicus

Wie wil dat nu niet; iets betekenen voor de samenleving? Impact on society. Topicus doet dat al jaren met tech-oplossingen. Dat vinden wij de normaalste zaak van de wereld. Dagelijks maken miljoenen mensen gebruik van onze platformen, dus ook de mensen in jouw sociale omgeving. Tech-oplossingen waar de zorg, het onderwijs, de financiële wereld en het sociale domein écht wat aan hebben. Dit doen we allemaal met ruim 1.200 Topicanen vanuit onze ‘hometown’ Deventer.

Deze 50e editie van de Batavierenrace is Topicus trotse hoofdsponsor. En maken we samen impact door ons beste beentje voor te zetten voor BeatBatten. De ziekte van Batten is een ernstige stofwisselingsziekte. Beat Batten zamelt geld in voor onderzoek naar therapie voor genezing of behandeling van kinderdementie. Daarnaast zet de stichting zich in voor voorlichting aan medici, onderzoekers en familie.

Wil jij ook impact maken op de samenleving? Dan is een carrière bij Topicus iets voor jou! We begeleiden jaarlijks zo'n 100 wo- en hbo studenten met hun stage- of afstudeeropdracht. Je krijgt de kans om meteen met ervaren teamleden volwaardig mee te werken aan een van onze uitdagende projecten. We werken nauw samen met diverse onderwijsinstellingen en universiteiten en kennen de geldende kaders van jouw opleiding.

Nieuwsgierig geworden? Kijk dan op werkenbijtopicus.nl voor alle verhalen en het actuele overzicht van onze (student) vacatures.

Wil je meer te weten komen over de samenwerking tussen Topicus en de Batavierenrace, neem dan een kijkje op onze website.

logo Topicus