Spring naar hoofdinhoud

Beat Batten!

Steun Beat Batten en maak kans op een VIP-BBQ-concert! Batavierenrace steunt Beat Batten! Jij toch ook?

BeatBatten

Batten is een zeer zeldzame stofwisselingsziekte die het lichaam van een kind langzaam maar zeker kapot maakt. In plaats van dat het kind opgroeit, begint een proces van onomkeerbare aftakeling, zowel lichamelijk als verstandelijk. Kinderen met Batten ontwikkelen zelfs dementie en overlijden veel te jong.

Helaas is er nog steeds geen medicijn of behandeling om Batten te stoppen en is er nog veel kostbaar onderzoek nodig om een oplossing te vinden.

Omdat ieder kind een goede toekomst verdient, zetten de Batavierenrace en Topicus zich samen in om deze editie geld op te halen om meer onderzoek mogelijk te maken.

Samen willen we 40.000 euro ophalen voor Beat Batten. Help je mee?

Bovendien maakt jouw team kans op een fantastische prijs!

  1. Maak een actiepagina aan voor je team op: Batavierenrace | 2022

  2. Deel de link van je team-actiepagina met je team en vraag ze deze te appen en op social media te delen met familie en vrienden en ze te vragen een donatie te doen.

  3. Gebruik de social buttons op de actiepagina om je omgeving te vragen jullie team te sponsoren.

Bij de prijsuitreiking op 30 april wordt bekend gemaakt welk team gewonnen heeft.

tip

Geen bedrag is te klein en geen actie te groot. Wees ludiek, want als het streefbedrag van 40.000 euro wordt opgehaald wint het studententeam dat het hoogste bedrag ophaalt een VIP BBQ-arrangement inclusief optreden van Beat Batten ambassadrice en oud finaliste van The Voice: Patricia van Haastrecht! En ongeacht of het streefbedrag opgehaald wordt wint het studententeam met hoogste opgehaalde bedrag drie tickets voor Vrienden van Amstel Live. Dus zet in die eindsprint!